- ZAJĘCIA DYDAKTYCZNE
- » Żywienie człowieka KM/IST/S 1 rok
- » Żywienie człowieka ZP/IIST/S 2 rok
- » Żywienie człowieka ZRZ
- » Dietoterapia w opiece onkologicznej KM/IST/S 3 rok
- » Podstawy żywienia człowieka
- » Podstawy fotografii kulinarnej
- » Podstawy dietetyki
- » Pracownia żywienia i dietetyki
- » Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach
- » Biochemia ogólna i żywności
- » Podstawy dietetyki i żywienie w wybranych schorzeniach
- » Żywność funkcjonalna
- » Żywienie kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt
- » Edukacja i poradnictwo żywieniowe
- REGULAMINY PRZEDMIOTÓW
- KONSULTACJE PRACOWNIKÓW ZAKŁADU ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
- ZALICZENIA I EGZAMINY
- ORGANIZACJA ROKU AKADEMICKIEGO
- ZAKRES TEMATÓW PRAC DYPLOMOWYCH
- PROGRAMY EDUKACYJNE
- INFORMACJE O PRAKTYKACH ZAWODOWYCH