- ZAJĘCIA DYDAKTYCZNE
- » Pracownia żywienia i dietetyki
- » Żywność funkcjonalna
- » Podstawy dietetyki
- » Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach
- » Żywienie kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt
- » Podstawy żywienia ZPLS
- » Diety niekonwencjonalne w żywieniu dzieci
- » Postępowanie żywieniowe w pediatrii
- » Podstawy dietetyki i żywienie w wybranych schorzeniach
- » Żywienie człowieka chorego
- » Podstawy żywienia człowieka
- » Żywienie człowieka KMLS
- » Żywność dla dzieci i niemowląt
- » Podstawy fotografii kulinarnej
- » Biochemia ogólna i żywności
- » Edukacja i poradnictwo żywieniowe
- » Żywienie człowieka ZRZLS/ZRZUS
- » Seminarium magisterskie
- » Metodologia badań
- ZALICZENIA I EGZAMINY
- ORGANIZACJA ROKU AKADEMICKIEGO
- REGULAMINY PRZEDMIOTÓW
- KONSULTACJE PRACOWNIKÓW ZAKŁADU ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
- ZAKRES TEMATÓW PRAC DYPLOMOWYCH
- PROGRAMY EDUKACYJNE
- INFORMACJE O PRAKTYKACH ZAWODOWYCH